Ramen wassen met Osmose

–    Streeploos schoon
–    100% klanttevredenheid 
Hoe werkt glasbewassing via Osmose?

In regenwater en normaal leidingwater zitten mineralen en zouten die op het oppervlak van uw ramen achterblijven wanneer het water is opgedroogd. Hierdoor kunnen kringetjes ontstaan na een regenbui.
Bij bewassing met osmose wordt gebruik gemaakt van water dat na filtering ontdaan is van mineralen en zouten en daarom ook wel ‘osmosewater’ genoemd wordt. Er blijft púúr water over dat na verdamping geen vlekken achterlaat op ramen en andere oppervlakken. Simpelweg omdat er niets meer in het water zit wat kan vlekken!

Telescoopbewassing

Osmosebewassing ook wel “glazenwassen met osmose” wordt gedaan met gebruik van een telescoop. Osmosewater zelf laat geen vlekken achter, daarnaast heeft deze methode ook een sterker reinigend vermogen dan normaal water. Als het op uw ramen wordt gespoten gaat het een verbinding aan met het op het raam aanwezige vuil. Het osmosewater trekt als het ware het vuil van het raam af. Zelfs tot uit de poriën van het glas en andere ondergronden. Na bewassing (dmv opspuiten van osmosewater en borstelen) spoelen we het raam na en wordt ook het laatste vuil uit alle naden en voegen weggespoeld. Bewassing met deze methode is dus per definitie schoner en reinigt dieper dan met de klassieke wasmethode met sop en wisser!

Het is mogelijk dat de ramen na de eerste osmosebewassing niet perfect schoon zijn. De reden hiervan is dat het glas niet eerder met het osmosesysteem is gewassen en de poriën nog vol met oud vuil en zeepresten zitten. Nadat wij uw ramen gewassen hebben via het osmosesysteem, gaat het reinigingsproces echter nog een tijdje door. Het osmosewater trekt in de poriën van het glas en neemt oud vuil op. Wanneer het water is verdampt laat het oude vuil de vlekjes na die u ziet. In 95% van de gevallen hebben we bij het tweede bezoek al 100% goed resultaat. Het glas is dan tot in de poriën zuiver en uw ramen zijn volledig schoon.

100% tevredenheidsgarantie

Mocht u na een eerste bewassing het resultaat onvoldoende vinden, dan komen wij terug om voor een acceptabel resultaat te zorgen. We streven immers naar 100% klanttevredenheid, ook na de eerste osmosebewassing.